קרפציו סלק
קרפצ'יו סלק
רכיבים:
2 סלקים
גבינה בולגרית
בצל ירוק או עירית
שמן זית
לימון או חומץ בלסמי
מלח גס הימלאיה
אופן ההכנה:
כל 180 גרם סלק =מנת פחמימה.
גבינה בולגרית אני ממליצה על צוריאל 24%= כל 30 גרם מנת חלבון.
כפית שמן זית = מנת שומן
כיצד נתייחס?
ניתן להכין מסלק טרי או מבושל, פרוס דק במנדולינה ולמקצועיים שבינינו עם סכין לפרוסות דקיקות.
ניתן להכין מסלק טרי או מבושל, פרוס דק במנדולינה ולמקצועיים שבינינו עם סכין לפרוסות דקיקות.
מעל מפוררים גבינה בולגרית, עירית או בצל ירוק ומתבלים עם כפית שמן זית, מיץ מלימון טרי או חומץ בלסמי ומפזרים מלח גס.
